Eskişehir ve Kuşadası’nda aldığı altın madalyalarla altın kız olarak anılan Aybüke İmancı ve Sümeyye Sezer 12 Temmuz 2012 tarihinde Polonya’nın başkenti Varşova’da yapılacak Yıldız Bayanlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda milli mayoyu giyecekler.

Sarıyer’deki hazırlık kampında Yalova Erdoğan Spor Kulübü’nden Dilek Erdoğan ve Yalova GHSİM’den İlhan Şenlik’te antrenör olarak görev yapacaklar.

12 Temmuz’a kadar Sarıyer’de kampta olacak Aybüke İmancı ve Sümeyye Sezer daha sonra Polonya’nın başkenti Varşova’da yapılacak Yıldız Bayanlar Avrupa Güreş Şampiyonası’nda mücadele verecekler.

Aybüke’nin her geçen gün çıta atladığına vurgu yapan Antrenör İlhan Şenlik, “Aybüke çok kısa zamanda yükselerek bugünlere gelmiştir. Önce Eskişehir’deki Türkiye Şampiyonası ve ardından Kuşadası’ndaki Uluslararası Zafer Kupası’nda inanılmazı başararak yenilgisiz bir şekilde birincilik kürsüsüne çıkmıştır. Yalova’yı gururla ve başarılı bir şekilde temsil eden Aybüke İmancı, inanıyoruz ki Polonya’daki Avrupa Şampiyonası’nda da iyi işlere imza atacaktır” dedi.

 

 

Editör: TE Bilişim