Demirspor:1 Yeşilovaspor:4
1.Amatör Küme B Grubunun 11. Haftasında düşme korkusunu yenen Demirspor ile en formda dönemini yaşayan Yeşilovaspor karşı karşıya geldi.
Amatör Saha 1’de oynanan maçı Turan Çağlar’ın ekibi 4-1 kazanarak üst üste 6. galibiyetini aldı. Yeşil Mavili ekibe 3 puanı getiren goller ise Aydın Korkmaz (2) ve Ferdi Gedik (2)’den geldi.  Ev sahibi Demirspor’un tek sayısı ise Onur Akyüz’den geldi.
Karşılaşmaya iki takımda kontrollü başladı. Ancak ilk 15 dakikanın ardından oyuna ağırlığını koyan Yeşilovaspor dakikalar 20’yi gösterdiğinde son dönemin en formda oyuncularından Aydın Korkmaz’ın golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya da atak başlayan konuk ekip 55’de Ferdi Gedik’in ayağından bulduğu golle farkı 2’ye çıkarttı. Zaman zaman etkili ataklar geliştiren ev sahibi Demirspor 62’de Onur Akyüz’ün golüyle skoru 2-1’e getirdi.
Ancak kalan bölümde oyunda her istediğini yapan Yeşilovaspor, 70. Dakikada Ferdi Gedik ve 85. Dakikada da Aydın Korkmaz’la goller bularak sahadan 4-1 galip ayrılmayı başardı. 

Editör: TE Bilişim