Bu yıl 2.’si düzenlenen Olgunlar Liginin yarı final müsabakalarında Güneyköyspor ile Samanlı Petula takımları karşı karşıya geldi. Ahmet Saraç sahasında oynanan mücadeleyi Güneyköyspor Ayhan (2) ve Yılmaz’ın golleriyle 3-0 kazanarak finale adını yazdırdı.

Ahmet Saraç Sahasında oynanan müsabakaya her iki takımda kontrollü başladı. İlerleyen dakikalarda oyundaki etkisini arttıran ev sahibi takım Güneyköyspor, gol için Petula Samanlıspor kalesine yüklenmeye başladı. Mücadelenin 17. dakikasında gelişen Güneyköyspor atağında Ayhan, takımını 1-0 öne geçiren golü rakip filelerle buluşturdu. Karşılaşmanın ilk yarısı Güneyköy temsilcisinin 1-0’lık üstünlüğü ile sona erdi. Müsabakanın ikinci yarısında da etkili oyununu devam ettiren Yeşil-Beyazlılar gol için Petula Samanlıspor kalesine yüklenmeye devam etti. Karşılaşmanın 60. dakikasında gelişen Güneyköyspor atağında Yılmaz, takımının ikinci golünü Petula Samanlıspor fileleriyle buluşturarak skoru 2-0’a getirdi. Ev sahibi takım Güneyköyspor, bulduğu golle oyundaki etkisini arttırdı ve rakip kaleye gol için yüklenmeye devam ederken,2 dakika sonra bir gol daha buldu. Müsabakanın 62. dakikasında gelişen ev sahibi takımın atağında ilk golün sahibi Ayhan bir kez daha sahneye çıkarak kendisinin ikinci takımının üçüncü golüne imzasını attı ve skoru 3-0’a getirdi. Bu golden sonra etkili oyununu sürdüren Güneyköy geliştirdiği ataklarda gol aramasına karşın müsabakada başka gol olmayınca Güneyköy takımı karşılaşmayı 3-0 kazanarak adını finale yazdırdı.

 

Olgunlar Ligi Yarı Final

Stat: Ahmet Saraç Sahası

Hakemler: Abdullah Çalar***, Kadir Beyaz***, Kenan Kurşuner***

Güneyköyspor: Hüseyin***, Ali***, Veysel***, Taner***, Hakan***, Alaattin***, Yılmaz***, Hasan***, Rafet***, Ayhan***, Sedat***

Petula Samanlı: Kürşat**, Hızır**, Cemal**, Özcan**, Recep**, Oral*, Kartal*, Cengiz**, Tınaz**, Özür**, Süreyya**

Goller: Dk.17 Ayhan 1-0, Dk. 62 Yılmaz 2-0, Dk. 63 Ayhan 3-0

 

Editör: TE Bilişim