Yalova Okul Sporları İl Temsilcisi Orçun Ayrım ve Okul Sporları İl Tertip komitesi üyeleri, Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’u ziyaret etti. Ziyarette Ayrım’ın yanı sıra Okul Sporları İl Tertip komitesi üyeleri Zübeyde Hanım Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Kadir Akbulut ve  Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor Il Müdürlüğü Spor Eğitim Uzmanı Eyüp Kaya’da yer aldı.
Ayrım, Yalova Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirilen Ali Tosun’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, geride kalan sezonda okul sporları faaliyetlerine verdiği desteklerden ötürü teşekkür etti.
Yalova Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, 2018-2019 eğitim öğretim yılında da okul spor faaliyetlerine desteklerinin devam edeceğini ve lisanslı öğrenci sayımızın artırılmasına yönelik çalışmalar yapılacağını belirtti.
Yalova Okul Sporları İl Temsilcisi Orçun Ayrım,” Okul Sporları İl Tertip Komitesi olarak 2018-2019 eğitim öğretim yılında daha güzel işleri İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün destekleri ile gerçekleştireceğimize inanıyoruz” dedi. 

Editör: TE Bilişim