Yalovalı Aytaç Demir, 2. Beylikdüzü Belediyesi Yağlı Güreş Şampiyonası’nda er meydanına çıkarken, küçük orta boy kategorisinde üçüncü olarak madalyalarına bir yenisini daha ekledi. Son olarak Fevziye’de güreşen, sakatlığı nedeniyle Edirne’deki Kırkpınar Yağlı Güreşlerini kaçıran Demir, Yalova’yı İstanbul’da temsil etti.
400 pehlivanın Beylikdüzü Er Meydanına çıktığı 2. Beylikdüzü Belediyesi Yağlı Güreşlerini başpehlivanlığı, Şaban Yılmaz’ı yenen Recep Kara kazandı. Her kategoride büyük çekişmeye sahne olan müsabakalarda Yalova’nın gururu Aytaç Demir ise küçük orta boyda mücadele ederek üçüncü oldu.
Yalova’yı en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Aytaç Demir, “Yalova’yı yağlı güreş turnuvalarında en iyi şekilde temsil etmeyi sürdürüyorum. Son olarak 2. Beylikdüzü Belediyesi Yağlı Güreş Şampiyonası’nda küçük orta boy kategorisinde üçüncü olup bronz madalya kazandım. Daha önce birçok turnuvada ilime madalya kazandırmıştım. Beylikdüzü’nden aldığım madalyayla başarılarıma bir yenisini daha ekledim. Bunun için çok mutluyum. Bu organizasyonda beni yalnız bırakmayarak müsabakalarımı izlemeye gelen herkese çok teşekkür ederim. Önümüzde kat etmemiz gereken daha çok yol var. Bunun için gece gündüz çalışacağım” dedi.

 

Editör: TE Bilişim