Geride kalan hafta sonunda U-11 Ligini şampiyon olarak tamamlayan Bahçelievlerspor, mutlu sona ulaşmasını Primo Plus’ta verilen iftar yemeği ile kutladı. İftara Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç’in yanı sıra yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcular ile ailelerinin katıldığı iftar yemeği güzel anlara sahne oldu.
Yenilen iftar yemeğinin ardından Bahçelievlerspor Kulübü’nün şampiyon olan u-11 takımı pasta keserek başarılarını kutladılar. Minik futbolcuları tebrik eden Güleç, pasta kesiminin ardından futbolculara hediye verdi. 
“Hedefimiz sporcu yetiştirmek”
Bahçelievlerspor Kulübü antrenörlerinden Bilal Sezer, “Sezon boyunca başkanımız, yöneticilerimiz ve sporcularımızın aileleri bizlere büyük destek oldu. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman ve Belediye Başkan Yardımcısı Halit Güleç de sağ olsunlar çok destek verdiler. Diğer arkadaşlarımızla birlikte çok emek verdik. İlkay, Bilal ve Murat kardeşimizle iki senedir dolu dolu çalışıyorduk. Takımımızdaki sporcularımızı kendi yaşından büyük kategorilerde oynatıyorduk. Bu yıl yeni yeni kendi yaşıtlarıyla oynamaya başladılar. Neticede şampiyon olduk. Oyuncularımız hak ettiler. Bunun inşallah önümüzdeki sezon devamı gelir. Bizim hedefimiz futbolcu yetiştirmek değil, sporcu yetiştirmek. 2015-2016 sezonunda 2 kategoriyle liglere katıldık. Yeni sezonda 3 kategoride katılacağız. Çıtayı daha da yükseltmek istiyoruz. Beşiktaş ve Altınordu gibi ekiplerin altyapı takımları, bazı oyuncularımızı takip edip bizden istiyorlar. Daha yaşları çok ufak. Biraz daha kendilerini geliştirmelerini bekleyeceğiz. Futbolculuk kariyerimizde öğrendiklerimizi sporcularımıza öğretmeye çalışıyoruz. Bilgi birikimi ve tecrübelerimizi onlarla paylaşıyoruz. İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz” dedi.
Editör: TE Bilişim