Gençler Masa Tenisi Yalova şampiyonu olan Bahçeşehir Anadolu Lisesi bay-bayan masa tenisi takımı Kütahya’da oynadığı bölge maçlarında şampiyon oldu. 13 Şubat 2017 tarihleri arasında oynanacak maçlara Dumlupınar Spor Salonunda yapılan maçların ardından Yalova ekibi hem erkeklerde hem de bayanlarda namağlup şampiyon olarak adını Türkiye Şampiyonası’na yazdırdı.
Yalova şampiyonu Bahçeşehir Anadolu Lisesi masa tenisi bayan takımını Çiğdem Köse, Gözde Göksal, Aybala Koçal ve Ece Haraç erkek takımını ise Tugay Yılmaz, Bilal Selim Tok, Umut Başsan ve Alp Kocaman oluşturmuştu.
Bahçeşehir Anadolu Lisesi masa tenisi antrenörü Bayramali Yıldız,” 11-13 Şubat 2017 tarihlerinde Kütahya'da düzenlenen Liseler Bölge Maçlarına katılan Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi olarak erkeklerde ve kızlarda bölge 1.si olarak Türkiye Şampiyonası'na katılmaya hak kazandı. Bizlere destek olan Yalova Bahçeşehir Okulları yönetim kurulu başkanımız Mesut Acar'a ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürümüz Metin Kaplan'a, kulüp başkanımız Resul Kocaağa'ya destekleri için teşekkür ediyorum” dedi. 

Editör: TE Bilişim