20-22 Mayıs 2016 tarihlerinde İstanbul'da düzenlenen Bahçeşehir Okulları Spor Oyunları oldukça renkli geçti. Çeşitli branşlarda 1200 sporcunu yarıştığı müsabakalar iki gün sürdü.
Yalova Bahçeşehir Koleji Masa Tenisi branşı ile Spor Oyunları'na dahil oldu. Özgün Göksal,   Ekin Bahtiyar Toprak, Berhak Karaalp, Emir Baha Sönmez ve Efe Hacıoğlu ile müsabakalarda yarışan Yalova Bahçeşehir Koleji iyi bir performans ortaya koydu. 7 grupta 50 sporcunun mücadele ettiği müsabakalarda, Yalova Bahçeşehirli sporcular gruplarında 1. olarak bir üst tura çıktılar. Ana tablo müsabakalarında oldukça üstün bir performans ortaya koyan Bahçeşehirli raketlerden finalde Özgün Göksal'ı 3-1 yenen Ekin Bahtiyar Toprak, Bahçeşehir Spor Oyunlarında Şampiyon olmayı başardı.   
Yalova Bahçeşehir Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Acar, "Bahçeşehir Okulları bünyesinde düzenlenen spor oyunları, öğrencilerimizin sosyalleşmesi ve değişik kampüslerdeki sporcularla kaynaşmaları açısından oldukça önem taşımaktadır.  Masa Tenisi ekibimizi gösterdikleri başarıdan dolayı kutlar, 27-30 Mayıs 2016 tarihlerinde yapılacak olan Okullar Türkiye Şampiyonası'nda başarılar dilerim" dedi.
Masa Tenisi Erkek Sıralaması:
1.Ekin Bahtiyar Toprak(Yalova Bahçeşehir Okulları)
2.Özgün Göksal(Yalova Bahçeşehir Okulları)
3.Emir Baha Sönmez (Yalova Bahçeşehir Okulları)
4.Efe Hacıoğlu (Yalova Bahçeşehir Okulları )
Editör: TE Bilişim