2017-2018 sezonu okul sporları kapsamında gerçekleştirilen Masa Tenisi Liseler Türkiye Şampiyonasında Bahçeşehir Anadolu Lisesi tarih yazdı. 23-25 Şubat 2018 tarihleri arasında Nevşehir’in Avanos ilçesinde yapılan şampiyonada Yalova ekibi hem kızlarda hem de erkeklerde Türkiye Şampiyonu oldu.
Yalova Bahçeşehir Anadolu Lisesi ayrıca 8-14 Nisan'da Malta'da yapılacak Liseler Dünya Şampiyonası'nda ülkemizi temsil etme hakkını da elde etti.
Şampiyonada Yalova’nın yanı sıra Bayburt , Rize ,Samsun, Batman ,Mardin, Gaziantep, Amasya, İstanbul, Zonguldak ,Trabzon, Tokat, Kayseri, Ankara, Hatay, Tekirdağ, Konya, İzmir, Isparta, KKTC, Giresun, Artvin, Bitlis, Kastamonu, Çankırı, Bursa, Elazığ, Ordu, Adana, Kırklareli ve  Antalya’dan yaklaşık 250  sporcu ve antrenör ter döktü.
Avanos Spor Salonunda 2 gün süren müsabakaların ardından Tugay Şirzat Yılmaz, Bilal Selim Tok, Umut Emre Başsan ve Yücel Ocak’tan oluşan erkek takımı ve Ece Haraç, Aybala Koçal, Çiğdem Köse ve Gözde Göksal’ın oluşturduğu erkek takımı ise Bahçeşehir Anadolu Lisesi’ni şampiyonluğa taşıdı.

Editör: TE Bilişim