Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından desteklenen 2014 yılı proje teklifleri kapsamında Yalova’da destekten yararlanma adına proje hazırlayarak bakanlığa sundu.

Yalova Gençlik Merkezi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği adına İl Müdürlüğü Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu ve Proje Koordinatörü Dilek Solay tarafından hazırlanan “Bak Şu Keçenin
Yaptıklarına” adlı proje, Türkiye genelinde bakanlığa sunulan 3 bin proje arasından ilk 300 proje arasına girerek desteklenmeye hak kazandı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini desteklemeyi, gençlerin potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlamayı, gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımlarını artırmayı ve yenilikçi fikirlerin hayata geçirilmesini hedefleyen projeleri desteklemek amacıyla 2014 Yılı Gençlik Projeleri Destek Programı proje teklif çağrısına yapılan başvuruda proje kabul edildi.

26 Ağustos 2014 tarihinde Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü’nde proje sözleşmesi imzalandı. Proje hakkında Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Kulüp Başkanı ve İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Selma Alacatlı ve Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül’e proje ilgili Dilek Solay bilgi verdi. Proje Koordinatörü Dilek Solay, bakanlığa desteklerinden dolayı teşekkür etti. Ayrıca Solay, projenin fikir ve yazım aşamasında desteklerini eksik etmeyen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Kulüp Başkanı Selma Alacatlı ve Gençlik Merkezi Müdürü Osman Gül’e teşekkür etti. 

İl Müdürü Metin Kaplan, projenin genç kızlarımız için ileride gelir kaynağı sağlayabilecek bir proje olduğunu, aynı zamanda genç kızların iletişim ve toplumsal diyaloglarının geliştirilmesi açısından da önemli bir rol oynayacağını belirtti. Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gerçekleştirdiği proje destekleriyle toplumsal sorumluluk konusunda büyük bir görev üstlendiğini, geleneksel kültürün ve geleneksel mirasın yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılması açısından çok önemli olduğunu sözlerine ekledi. Bakanlığımıza desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim