Türkiye Futbol Federasyonu tarafından 8. sezonu düzenlenecek olan Bölgesel Amatör Lig'e katılma hakkı bulunan kulüplerin, katılım belgelerini en geç 14 Temmuz 2017 tarihine kadar TFF Amatör İşler Müdürlüğü BAL Departmanı'na göndermeleri gerekiyor.
BAL'a 2017 - 2018 sezonunda 163 takımın katılma hakkı bulunuyor. Bu takımlardan 91'i BAL'da kalan, 62'si yerel amatör liglerden BAL'a çıkma hakkı kazanan ve 10'u Spor Toto 3. Lig'den düşen takımlardan oluşuyor.
2017 - 2018 Sezonu Bölgesel Amatör Lig gruplandırma ve statüsü, lige katılacak takım sayısının kesin olarak belirlenmesi ve saha denetimlerinin tamamlanmasından sonra açıklanacak.
“Temsilcilerimiz başvurularını yaptı”
Bölgesel Amatör Ligin gediklisi olan Altınova Belediyespor ve ilk kez mücadele edecek olan Kadıköyspor ise TFF’ye gerekli başvurularını yaptı. BAL’a en fazla katılım sağlayan takımlar arasında yer alan Altınova Belediyespor ile Yalova Group Süper Amatör Kümeyi şampiyon tamamlayan Kadıköyspor ise 2017-2018 sezonunda ilimizi temsil edecekler. İki takımımız da önceki gün evraklarını TFF’ye ulaştırdı ve BAL’a katılım başvurularını gerçekleştirdi.

 

Editör: TE Bilişim