Toplantının en önemli gümden maddesini ise Bölgesel Amatör Ligi gruplarının tamamlanması ve temsilcimiz Altınova Belediyespor’unda mücadele edeceği Türkiye 3. Ligine terfi play-off müsabakalarının statüsü masaya yatırıldı.

Düşmez’in başkanlığında ki toplantıda Genel Başkan Vekilleri Adnan Ersan ve Fahrettin Eserdi, Genel Sekreter Abdullah Albunar, Genel Başkan Yardımcıları Şener Aydın, Kadri Yatkın, Musa Soykarcı, Metin Mengüç, BAL Bölge Sorumluları Bayram Yüksel, Ali Tanrıyaşükür, Murat Cengiz, Seyfullah Özdemir, Mehmet Top, Mehmet Öztürk, Mehmet , Osman Kılıç ve Ahmet Muhtar Akıncı katıldı.

Toplantıda 2017-2018 sezonu BAL Ligi gruplarının tamamlanması ile Türkiye 3. Ligine terfi edecek takımların Play-Off müsabakalarının statüsü, BAL baraj maçlarının durumu ve Gençler Türkiye Şampiyonası’nın takvimi değerlendirildi.

Yeni sezonda 2018-2019 sezonu BAL statüsü ile BAL Gençleştirme konusu görüşüldü. Ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı ile birlikte 81 il'de "Mahalleler Arası Spor Organizasyonu" düzenlenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.

Editör: TE Bilişim