Bölgesel Amatör Lig 9. Grupta 15. Hafta müsabakalarını Ayvalıkgücü Belediyespor ile Bursa Merinosspor ve Yenişehir Belediyespor ile Küçükçekmecespor A.Ş. 6 Ocak Pazar günü oynayacaklar. Grupta ertelenen 15. Haftada ki 5 müsabaka ise 30 Ocak Çarşamba  günü oynanacak. Temsilcilerimizden Altınova Belediyespor, 15.hafta mücadelesinde Vefaspor’a 30 Ocak Pazar günü konuğu olurken 14.00’te start alacak. Diğer temsilcimiz  Armutlu Belediyespor da 30 Ocak Pazar günü saat 13.30’da start alacak zorlu 90 dakikada, Büyükçekmecespor’u konuk edecek. Ligin 16. Hafta müsabakaları ise 27 Ocak Pazar günü oynanacak.

Buna göre ilk devrede 13 karşılaşma oynayan Altınova Belediyespor  3 galibiyet, 6 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak topladığı 15 puan ile 11. Sırada kaldı. Armutlu Belediyespor ise sezon içerisinde antrenör değişikliğine giderek İsmail Dilsizoğlu’ndan boşalan bu göreve Kemal Dulda’yı getirdi.

Armutlu Belediyespor ise çıktığı 13 karşılaşmada 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet alarak 12 puanla 13. Sırada devre arasına girmiş oldu. Ligde Armutlu Belediyespor attığı 10 golle Büyükçekmecespor’un 8 golünün ardından en az gol atan 2. Takım oldu.

Altınova Belediyespor ise aldığı 6 beraberlikle kendisi gibi beraberlik sayısı 6 olanBüyükçekmece, Mudanyaspor ve  Gönen Belediyespor ile birlikte en çok beraberlik alan takımlar arasında yer aldı. Ligde en az galibiyeti ise 2 müsabakada 6 puan çıkartan Mudanyaspor alırken en çok galibiyeti ise 9 galibiyet ile Ayvalıkgücü Belediyespor aldı.

Editör: TE Bilişim