Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grupta 6. Hafta geride kalırken, Kadıköyspor ile sevinip, Altınova Belediyespor ile üzüldük. Resul Kuzu’nun gelmesiyle birlikte yükselişe geçen Kırmızı Siyahlılar evinde lider Çerkezköy 1911 Spor’u 3-0’lık net skorla devirirken, Altınova Belediyespor ise liderlik için gittiği Çanakkale’de Bigaspor’a 2-1 mağlup oldu. Çerkezköy ilk yenilgisini almasına karşın 13 puanla liderliğini sürdürdüğü 12. Grupta Altınova üçüncü sıraya gerilerken, Kadıköy ise on birinci sıraya yükseldi.
Oynanan 6. Hafta maçlarında Kadıköyspor saha ve seyircisi önünde Çerkezköy 1911 Spor’u 3-0’lık skorla geçti. Altınova Belediyespor ise deplasmanda Bigaspor’a 2-1 yenildi. Çorluspor 1947 evinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ile 0-0 berabere kaldığı bu haftada Uzunköprüspor ise rakibi Çıksalınspor’u 2-0’lık net skorla devirdi.
Sultangazispor ise evinde Edirnespor’u 3-1 devirerek çıkışını sürdürürken, Gaziosmanpaşaspor’da sahasında ağırladığı Yeni Çanspor engelini 1-0’la aştı. Ligde 7. Hafta maçları 5 Kasım Pazar günü oynanacak. 

Editör: TE Bilişim