Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12. Grubun 20. Haftasında Altınova Belediyespor ve Kadıköyspor’un maçlarını kazanmasıyla çifte zafer yaşadık. Sarı Yeşilli temsilcimiz şampiyonluğa bir adım daha yaklaşırken, Kırmızı Siyahlılar ise lige yeniden tutundu.
Oynanan 20. Hafta maçları kapsamında Edirne’de Uzunköprüspor’un konuğu olan Altınova Belediyespor rakibini ikinci yarıda bulduğu gollerle 1-0 devirerek evine 3 puanla döndü. Kadıköyspor ise sahasında konuk ettiği Yeni Çanspor’u Rıza Burak Kahrıman’ın penaltıdan kaydettiği gollerle 2-0 yendi ve haftalar sonra 3 puanla tanıştı.
Uzun süre Altınova’yı yakından takip eden Sultangazispor ise evinde Çıksalınspor’a 3-1 yenildi. Bigaspor ise sahasında Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor engelini 2-1’lik skorla aştı. Son sıradaki Lüleburgazspor’un konuğu olan Çerkezköy 1911 Spor ise rakibini 4-0 yenerek ikincilik koltuğuna oturdu.
Gaziosmanpaşaspor ise play-out oynamak istemeyen Edirnespor’a ağır bir darbe vurarak sahasından 4-0’lık galibiyetle uğurladı. 21. Hafta karşılaşmaları ise 4 Mart Pazar günü oynanacak.

Editör: TE Bilişim