Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta mücadele eden iki takımımız Altınova Belediyespor ile Yalovaspor bu hafta sonunda puan savaşı verecek. 7 Şubat Pazar günü 13:30’da oynanacak maça Hersekzade Ahmetpaşa Stadyumu ev sahipliği yapacak. 
İki temsilcimiz Bölgesel Amatör Ligde mücadele ettiği dönemde 5. Kez karşı karşıya gelecekler. Daha önce oynanan maçların 3’ü berabere biterken, Altınova Belediyespor’un da 1 galibiyeti bulunuyor.  
Yalovaspor ve Altınova Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig ilk kez 2011-2012 sezonunda karşılaşırken ilk maç Fatih Çeliksu ile Atilla Altan’ın golleriyle 1-1 sona ermişti. İkinci yarıda Altınova’da oynanan maçı Sarı Yeşilliler maçı Okan Yılmaz ve Kutluhan Kırat’ın 2 golüyle 3-0 kazanmıştı.  Daha sonra 2012-2013 sezonunda oynana play-out maçında Atatürk Stadyumunda karşılaşmış 2-2 biten normal sürenin ardından Yalovaspor rakibine penaltılarda üstünlük sağlamıştı. 
Bu sezonun ilk yarısında yine  Atatürk Stadyumunda oynanan maç Nazım Berat ile Ceyhun Çağlar’ın golleriyle 1-1 sona ermişti. 
Altınova Belediyespor son oynadığı 4 maçta sahadan mağlubiyetle ayrılmazken, Yalovaspor ise 3 maçlık mağlubiyet serisine Karabiga karşısında son verdi. 
Editör: TE Bilişim