Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Yalovaspor ile Yalova Group Süper Amatör Küme şampiyonu Termal Belediyespor arasında oynanacak play-out maçının tarihi, saati ve stadyumun belli oldu. Futbol İl Temsilciği, yaptığı toplantının ardından bu kritik randevunun tarihini 30 Nisan 2016 Cumartesi günü olarak belirledi. Yalova Atatürk Stadyumunda oynanacak zorlu 90 dakika saatler 16:00’ı gösterdiğinde başlayacak.
2015-2016 futbol sezonunda Bölgesel Amatör Lig 11. Grupta Altınova Belediyespor ile mücadele eden Yalovaspor, Sarı Yeşilli ekip karşısında sıralamada geride kalınca baraj maçı oynayacak.
Yalova Group Süper Amatör Kümede geçen hafta oynadığı maçta en yakın takipçisi Çiftlikköy Belediyespor’u 2-0 mağlup eden Termal Belediyespor ise son hafta öncesinde şampiyonluğu ilan etmiş ve play-out oynama biletini kapmıştı.
Futbol İl Temsilcisi ve Tertip Komitesi Başkanı Hamdi Yılmaz,” Yaptığımız toplantı sonrasında Yalovaspor ile Termal Belediyespor arasında oynanacak olan play-out maçının tarihini 30 Nisan 2016 Cumartesi günü olarak belirledik. Yalova Atatürk Stadyumunda oynanacak maç 16:00’da başlayacak. Yalova’da ki tüm futbolseverleri centilmence geçmesini temenni ettiğim bu maça davet ediyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim