Zira 2008-2009 futbol sezonunda TFF 3.Lig ekstra Play-Off finalinde Hatayspor ile karşılaşan Yalovaspor karşılaşmayı 2-1 kazanırken hakemin bitiş düdüğü sonrasında sahada Yalovalı 7 futbolcu bulunuyordu. Yalovaspor’u 2. Lige çıkaran golleri ise Yalovalı oyuncular Ferit ve Cemal atmış Yeşil Kırmızılı ekip yıllar sonra yeniden 2. Lig yüzü görmüştü.

Çarkın döndüğünü dile getiren Koçgündüz, başta Yalovaspor olmak üzere geçte olsa Yalovalı gençlere önem vermesini doğru bulduğunu bunun süreklilik haline getirilmesi gerektiğini söyledi.

Başarının futbola aç Yalovalı genç futbolcularla geleceğine inandığını dile getiren Bayram Koçgündüz, Yalova’nın kendi antrenör ve teknik adamlarına ve futbolcularına artık sahip çıkması gerektiğini de sözlerine ekledi.

Yıllardır öz kaynaklarla gelen futbolcular geri plana atıldığını belirten Yalova’nın tecrübeli ve başarılı antrenörlerinden Bayram Koçgündüz,” 2008-2009 futbol sezonunda TFF 3.Lig ekstra Play-Off finalinde Hatayspor’u 2-1 yendiğimiz maçın bitiş düdüğü sonrasında sahada 7 öz kaynak futbolcumuz vardı. Bizi şampiyonluğa taşıyan golleri ise Ferit ve Cemal atmıştı. Yalovalılar kendi öz değerlerine antrenör ve teknik adamlarına ve futbolcularına artık sahip çıkması gerekiyor” dedi.

Editör: TE Bilişim