Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu ‘Yıldız Kızlar Futsal Takımı’ il birincisi oldu. Yalova il genelinde gerçekleştirilen “Yıldız Kızlar Futsal Turnuvası”nda şampiyon olup kupayı kaldıran Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu kızlar futsal takımı başarılarını Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar ile paylaştılar.
Gazi Abdurrahman İlköğretim Okul Müdürü Hasan Çetin, Müdür Yardımcısı Sami Erkanat Beden Eğitimi Öğretmenleri Onur Başerli ve Musa Kurt ile 12 kişiden oluşan yıldız kızlar futsal takımı Başkan Silpagar’ı makamında ziyaret ettiler.
Başkan Silpagar başarılı olan öğrenciler ile birlikte sohbet ederek kendilerini ve okul yöneticilerini başarılarından dolayı kutladı. Ziyaret esnasında Başkan Silpagar’ın eşi Nursel Silpagar’da kız öğrencilere başarılar diledi. Gazi Abdurrahman İlköğretim Okulu yönetici ve yıldız kızlar futsal takımı kupalarını Başkan Silpagar ile paylaşıp kendisine bir çiçek takdim ettiler. Başkan Silpagar ise Çiftlikköy’deki öğrencilerin her zaman yanında olduklarını ve gereken desteği kendilerine sunmak için bütün gayretleri sarf ettiklerini dile getirdi.
Turnuvanın 8 gol ile kraliçesi ise yine Gaziabdurrahman İlköğretim Okulu oyuncusu ve kaptanı Meva Ahsen Ersoy oldu.

 

Editör: TE Bilişim