12 – 15 Kasım tarihlerinde Antalya’da gerçekleştirilen Muaythai (Tayland Boksu) Avrupa Şampiyonası’nda 67 kg gençler kategorisinde Avrupa 3.sü olan Kadir Dalkıran Yardımcı Antrenör Engin Kösem ile birlikte Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı makamında ziyaret etti.
Antrenör İbrahim Yıldız’ın gözetiminde çalışmalarını sürdüren Kadir Dalkıran Başkan Salman’ı makamında ziyaret ederek yapılan şampiyona hakkında ve Aralık ayında İran’da yapılacak olan K1 Kick Boks Profesyonel maçı hakkında bilgiler paylaştı. 
Avrupa 3.lüğü herkesin kolaylıkla elde edebileceği bir başarı değil seni tebrik ediyorum diyen Başkan Salman; “25 Ülkeden 4000 sporcunun katılımıyla gerçekleşen bir şampiyonada kendi kategorinde rakiplerini geride bırakarak Avrupa 3.lüğünü elde etmen bizleri gururlandırdı. Kentimizde amatör branşlarda spor yapan sporcularımız önemli başarılara imza atıyor. Belediye olarak elimizden geldiğince destek olmaya özen gösteriyoruz. Önün açık ve başarılı bir sporcusun. İnşallah senin elde ettiğin başarılarla ile daha çok gururlanacağız. Başarılarının devamını diliyorum” dedi. 
Editör: TE Bilişim