Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Fenerbahçe ile TOFAŞ Erkek Basketbol Takımları arasında oynanan Spor Toto Basketbol Süper Ligi playoff çeyrek final serisi ikinci maçını tribünden takip etti. Başkan Salman maç öncesinde Başantrenör Zeljka Obradoviç ve sporculara geçtiğimiz hafta kazandıkları Avrupa EuroLeague Şampiyonluğu dolayısıyla hediyeler takdim etti.
Geçtiğimiz hafta sonu ülkemize büyük bir gurur yaşatan Fenerbahçe ile TOFAŞ Erkek Basketbol Takımları Süper Lig playoff çeyrek final serisi ikinci müsabakasında karşı karşıya geldi. Maç Fenerbahçe’nin 79-73 üstünlüğüyle tamamlanırken Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’da maçı takip etti.  Maç öncesinde Başantrenör Zeljka Obradoviç ve sporcuları tebrik eden Başkan Salman kendilerine Yalova ile ilgili hediyeler takdim ederek, Türk halkı adına yaşattıkları gururdan dolayı teşekkür etti.
Obradoviç, “Yalova Bize Uğurlu Geldi”
Sezon hazırlıklarının startını Fenerbahçe’nin topuk yaylasındaki tesislerinde veren basketbol takımı, sezonun ilk hazırlık maçını da Yalova Group Belediyespor ile yapmıştı. Başkan Salman’ın jestine teşekkür eden Koç Obradoviç, Yalova’nın kendilerine uğurlu geldiğini belirterek şunları dile getirdi; “Sezonun ilk maçını Yalova Group Belediyespor ile oynadık ve sonrasında çok güzel bir sezon geçirdik. Yalova’nın bize uğur getirdiğine inanıyorum. Bu yılda yine Belediyespor ile mutlaka müsabaka yapmak isteriz.” Obradoviç’in sözlerine büyük onur duyarız diyerek karşılık veren Başkan Salman, Obradoviç’in söylediklerinden dolayı mutluluğun katlandığını belirtti. 
“40 Yıl Öncesine Gittim”
40 yıl önce izlediği ilk basketbol maçının TOFAŞ’ın bir Avrupa kupası maçı olduğunu söyleyen Başkan Salman; “Ortaokul, lise ve Üniversite hayatım Bursa’da geçti. Ortaokulda okuduğum dönemde izlediğim ilk profesyonel basket maçı TOFAŞ’ın maçıydı. 40 yıl sonra bu kez Fenerbahçe’nin başarısını tebrik etmek üzere geldiğim maç yine bir TOFAŞ maçı oldu. Bu maçta farklı duygular yaşadım” dedi.  
Eski Dostlarla Hasret Giderdi
Maç öncesinde sporcular ve teknik kadro ile bir araya gelen Başkan Salman, aslen Yalovalı olan Takımın Menajeri Cenk Renda, Masör Yılmaz Mete ve Üniversiteden arkadaşı Milli Hakem Engin Kennerman ile bir araya gelerek hasret giderdi.
Fenerbahçe Resmi İnternet Sitesi Başkan Salman’ın Jestine Yer Verdi
Fenerbahçe’nin Avrupa Şampiyonluğu dolayısıyla kazandığı başarıyı tebrik eden Başkan Salman sporculara ve teknik heyete hediyeler takdim ederken programı FB TV’de yakından takip etti. Başkan Salman’ın jesti Fenerbahçe’nin resmi internet sitesinden de okuyucuları ile anında paylaşıldı. 

Editör: TE Bilişim