Bayanlar boksta Türkiye ikincisi olarak Yalova tarihinde ilk kez gümüş madalyaya ulaşan genç yetenek Canan Kurttekin, Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar’ı ziyaret etti.
Nevşehir’de yapılan ve 54 ilden 698 sporcunun katıldığı Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası’nda gençler kategorisinde 69 kg’da rakiplerini dize getiren Çiftlikköy Diriliş İmam Hatip Lisesi öğrencisi ve Diriliş Spor Kulübü boksörü Canan Kurttekin, Türkiye İkinciliği ile Yalova ve Çiftlikköy’e büyük gurur yaşattı.
Başkan Silpagar ziyarette, “Türkiye ikincisi olarak Yalova tarihinde bayanlar boksta ilk büyük başarıyı elde eden demir yumruk Canan Kurttekin’i hocalarını tebrik ediyor, onun elde ettiği bu başarının ilçemizdeki tüm sporculara örnek olmasını diliyorum. Kendilerine desteğimiz tam” diye konuştu. Okul Müdürü Metin Bedir ve Beden Eğitim Öğretmeni Suat Polat’la birlikte Başkan Silpagar’ı ziyaret eden Türkiye 2.si genç eldiven Kurttekin de, gelecekte daha iyi dereceler elde etmek için çaba sarf edeceğini dile getirdi.
Okul Müdürü Metin Bedir de sporcularıyla gurur duyduklarını ifade ederek, “Kulübümüz yeni kurulmasına rağmen bokstan darta, okçuluktan güreşe bir çok branşta başarı elde ettik. Bu başarılarımız artarak devam edecek” dedi. 

Editör: TE Bilişim