Yalova'daki camilerin yaz Kur’an kurslarına katılan öğrencileri arasında bu yıl üçüncüsü düzenlenen halı saha turnuvasında kazananlar belli oldu. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, kazanan takıma kupa ve madalyalarını takdim etti. Yalova Belediyesi’nin katkılarıyla 16 mahalle camisinin yaz Kur’an kursu öğrencilerinden oluşan takımların kıyasıya mücadele ettiği turnuva Doğan Spor Futbol Tesislerinde yapıldı. Müsabakalar sonunda birinci Özden Mahallesi (Yeşil Ova) Camii, ikinci Kazım Karabekir Mahallesi (Halil İbrahim) Camii, üçüncü Kadıköy Belde Camii ve dördüncü Seyrantepe Mahallesi Camii oldu. Müsabakaların organizatörlüğünü yürüten Halil İbrahim Camii İmamı Ali Kaşıkçı, Yalova Belediyesi’nin verdiği destekten ötürü Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkür ederek plaketini takdim etti.
“Tüm sporcularımızı tebrik ediyorum”
Yalova Belediyesi olarak sporun ve sporcunun yanında olduğunu belirten Belediye Başkanı Vefa Salman, “Bu yıl üçüncü kez düzenlenen turnuva, çocuklarımız arasında dostluğu ve kardeşlik duygularını pekiştirdiği gibi Kur’an kurslarına ve spora olan ilginin artmasına da vesile olmuştur. Müsabakaya katılan çocuklarımızın dostça ve kardeşçe oyun oynamayı en iyi şekilde öğrendiklerini düşünüyorum. Sadece dereceye giren takımlarımızın değil bu müsabakaya katılıp mücadele eden tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. Düzenlenen futbol turnuvasının adına yakışır şekilde dostluk içinde centilmence geçtiğini düşünüyorum. Bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. 
Ardından birinci olan Yeşil Ova Camii sporcularına kupasını ve madalyalarını veren Başkan Salman, tesiste bulunan tüm sporcular ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

 

Editör: TE Bilişim