Yalova'daki basketbol camiası İl Temsilcisi Alper Erin'in verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi. Meya Cafe ve Restoran'da yapılan organizasyonda Erin, Yalova'da ki basketbola katkı veren antrenör, yönetici ve spor muhabirlerine teşekkür plaketi takdim etti.
İftar yemeğine Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl MüdürülüğüSpor Şube Müdürü Muhammet Uyğun, Basketbol İl Temsilcisi Alper Erin, Yalova Belediyespor Kulübü Şube Sorumlusu Murat Dönmez ile antrenör Dağhan Oğuz'un yanı sıra Aybora İnedin ve Uğur Aydemir'de katıldı. Basketbolun konuşulduğu organizasyonda Yalova’daki basketbolun sorunları ve gelecekte neler yapabileceği hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.
"İyi bir sezonu geride bıraktı"
2014-2015 sezonunun organizasyon bakımından iyi bir sezon olduğunun altını çizenBasketbol İl Temsilcisi Alper Erin, “Geçtiğimiz sezon Yalova’da gerçekleştirdiğimiz ulusal ve uluslararası organizasyonlardan başarılı bir şekilde ayrıldık. Şehrimiz düzenlenen turnuvalar ve şampiyonalarla adeta basketbola doydu. Bizde il temsilciliği olarak bu organizasyonların en iyi şekilde ve sağlıklı bir biçimde tamamlanması adına mücadele ettik. Çok iyi bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Geçtiğimiz sezon play-off maçlarını kazanarak federasyonun geçtiğimiz günlerde yaptığı düzenlemenin ardından Türkiye Basketbol 2. Ligi’ne yükselen Yalova Belediyespor’u tebrik ediyorum. Ayrıca Yalova basketbolunun gelişimine ve ilimizdeki önemli organizasyonların hatasız bir biçimde yapılmasına katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Gecenin sonunda ise Basketbol İl Temsilciliği, 2014-2015 sezonunda Yalova basketboluna gösterdikleri desteklerden dolayı Yalova Belediyespor Kulübü Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez, Başantrenör Dağhan Oğuz ile kentteki günlük gazetelerde çalışan spor muhabirlerine teşekkür plaketi verildi.

Editör: TE Bilişim