Geçtiğimiz aylarda yapılan Basketbol Federasyonu seçimleri sonrasında görevi süresi dolan Alper Erin gelecek sezonda bu görevine devam edecek. Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ve Spor Genel Müdürlüğü 81 ilde atamaları gerçekleştirdi.
2012 yılından bu yana Basketbol İl Temsilciliği görevini yürüten Alper Erin, geçen sezon Yalova'ya kazandırdığı organizasyonlarla basketbola önemli katkılar sağladı. 2012 yılında Yalova Basketbol İl Temsilciliği görevine seçilen Alper Erin, TBF tarafından yeniden ataması yapılarak başarılı bir şekilde yürüttüğü il temsilciliği görevini sürdürdü.
Erin, geçen sezon Kadınlar Türkiye Kupası eleme maçları ve Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi 8'li finalleri ve 3x3 Türkiye Şampiyonalarını Yalova'ya getirmiş ve şehre renk katmıştı.
Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada,"Yeni il temsilcilerimiz Spor Genel Müdürlüğü’nün onayıyla bugün itibariyle atanmışlardır. Turgay Demirel’in FIBA Avrupa Başkanı ve FIBA Asbaşkanı seçilmesiyle başlayan yeni süreç içerisinde 27 Mayıs 2015 tarihinde yapılan TBF Olağanüstü Genel Kurulu'nda Harun Erdenay yeni Federasyon Başkanı seçilmiştir. Ana statümüz gereği görev süreleri başkanın görev süresi kadar olması nedeniyle yapılan yeni görevlendirme değerlendirmeleri sonucunda belirlenen yeni il temsilcilerimiz Spor Genel Müdürlüğü’nün onayıyla yeni görevlerine atanmışlardır" denildi.
Editör: TE Bilişim