Yalova Basketbol İl Temsilcisi Alper Erin yaptığı açıklama ile Yalova’daki takımların 2014-2015 sezonu için lisanslama işlemlerinin Bursa’da yaptıracağını söyledi. Erin, Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Ligi’nde mücadele eden VİP Gençlikspor ile Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’ndeki temsilcimiz Yalova Belediyespor’un lisans işlemlerini Bursa’da gerçekleştireceğini belirtti. 
Lisans işlemlerinin TBF Bursa sicil lisans ofisinde gerçekleştirileceğine vurgu yapan Erin, “TKB2L, TB3L ve EBBL’de yer alacak Türk sporcu, sahaya çıkış kartı alacak görevlilerinin tüm işlemleri TBF Bursa sicil lisans ofisi tarafından yapılacaktır. TKB2L’de yer alacak yabancı uyruklu sporcuların işlemleri İstanbul ofisinden gerçekleştirilecek. TKB2L, TB3L ve EBBL’de yer alacak sporcu ve görevlilerin ferdi kaza sigorta işlemleri Federasyonumuz tarafından yapılacak. Sporcu (kontenjan ve yabancı sporcular hariç) ve görevliler için tescil, lisans, vize ve sahaya çıkış kart için herhangi bir bedel ödenmeyecek. Tüm sicil lisans işlemlerinde [email protected] adresi kullanılacak. Tüm sicil lisans işlemlerinde kullanılacak matbu evraklara http://www.tbf.org.tr/diger/sicil-lisans adresinden ulaşılabilirler” dedi.
Öte yandan Basketbol İl Tertip Komitesi’ni oluşturmak için yapılacak olan Tertip Komitesi seçimi 4 Ağustos 2014 tarihinde saat 14.00’te Spor İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda gerçekleşecek. İl Temsilcisi Alper Erin, basketbol branşına sahip kulüplerin Tertip Komitesi seçimine katılmaları gerektiğini dile getirdi.
Editör: TE Bilişim