Geçen Yalovaspor’da forma giyen genç yetenek Batuhan Kaya, Bursa’nın Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Erdemlispor’a transfer oldu. 
Böylelikle Yeşil Kırmızılı ekibimizden sezon bitimiyle ayrılan futbolcu sayısı 4’e çıktı.  Daha önce Serhat Ardahanspor, Yalovaspor’dan Nazım Berat Karali, Emre Kalfa, Sezer Doğan’ı transfer ederken, genç kanat oyuncusu Batuhan Kaya’da Erdemlispor’un yolunu tuttu.
1995 doğumlu oyuncu sol, sağ kanat ve forvet oynayabilirken, futbola 2008 yılında İstanbul ekiplerinden Avcılar Belediye Gençlik ve Spor’da başlarken, 2009 yılında Acarspor’un altyapısına katıldı. Sarı Lacivertli ekipte Süper Amatör Kümede gösterdiği performans ile dikkat çeken genç yetenek sonrasında ise 2014-2015 sezonunda Çiftlikköy Belediyespor’da, 2015-2016 sezonunda ise Bölgesel Amatör Ligde ki temsilcimiz Yalovaspor formasını terletti. Yeşil Kırmızılı ekip ile 22 maça çıkan Batuhan 3 gol atma başarısı gösterdi. Genç yetenek geçtiğimiz ay ise Bursa Karması ile Afyon’da düzenlenen karma maçlarında boy göstermişti.
Erdemli Spor Menajeri Eyüp Altun,” Yalovaspor'da oynayan Batuhan Kaya izlediğimiz bir oyuncuydu. Bu sene düzenlenen karma maçlarında da görev yaptı. Kendisine Nilüfer Erdemli Spor Kulübü ailesine hoş der her iki taraf içinde hayırlı olmasını dileriz” dedi. 
Editör: TE Bilişim