Afyonkarahisar'da düzenlenen Türkiye Futbol Federasyonu Bölge Karmaları Futbol Turnuvası 17 Mayıs 2016 tarihinde oynanan grup müsabakalarında Bursa karmasında yer alan Yalovasporlu Batuhan Kaya ve Termal Belediyesporlu Uğurcan Çetin göz doldurdu.
C Grubunda yer alan Bursa Bölge karması, ilk maçında 1 Nolu Amatör Sahada Malatya Bölge karmasıyla mücadele etti. Yalova’yı temsil eden iki sporcumuzdan Batuhan Kaya 60 dakika forma giyerken, Uğurcan Çetin ise 85 dakika sahada kaldı. 2-1 kaybedilen ilk maçta Bursa Bölge karmasının tek golünün oluşumunda ise 2 futbolcumuz ön ayak olurken kazanılan penaltıyı ise Elmasbahçelerspor’dan Hakkı Çalışkaner gole çevirdi. 
Bursa Bölge karması ikinci maçında ise Ankara Bölge karmasıyla Afyonkarahisar Atatürk Stadyumunda karşılaşırken, maçı 2-0 kazandı Batuhan ve Uğurcan 45 dakika sahada kaldı. Grupta ki son maçta Malatya ile Ankara karşılaşacak ve maç sonucunda gruptan kimin çıkacağı belirlenecek.  Gruplarında birinci olacak 4 takım 21 Mayıs 2016'da yarı finalde karşılaşacak, final karşılaşması ise 22 Mayıs 2016'da oynayacak. Müsabakalar sonunda birinci olan bölge karması takım, 14-18 Kasım 2016 tarihlerinde Moldova'da düzenlenecek UEFA Regions Cup Turnuvası'nda Türkiye'yi temsil etme hakkını kazanacak.
Editör: TE Bilişim