Büyük Kadınlar Kategorisi’nde 20-22 Nisan 2012 Bulgaristan, 27-29 Nisan 2012 Çin, 04-06 Mayıs 2012 Finlandiya maçlarına hazırlanan Bayan Güreş Milli Takımı’nın kampı Yalova’da devam ediyor. 8-18 Nisan 2012 tarihleri arasında çalışmalar yapacak olan milli kafilede 8 sporcu yer alıyor.

Yalova Belediyesi tarafından verilen yemekte Belediyesporlu yöneticilerle bir araya gelen milliler, yapılan çalışmaları paylaştılar. Yalova Belediyesi Sırrı Acar Güreş Eğitim Tesisleri’nde çalışmalarını aralıksız sürdüren Bayan Güreş Milli Takımı Antrenörü İsmail Kosukoğlu; “4 siklette yarışacağımız baraj maçları için 8 sporcumuz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz. 4 sporcumuz yapılacak olan baraj maçlarına katılacaklar. İlk ikiye girenler Piabet Olimpiyatlara girme hakkı kazanacak. Hedefimiz tüm sporcularımızla Olimpiyatlara katılmak. Yalova’da en iyi şekilde bu hedefimize ulaşmak için çalışıyoruz. Burada rahat bir şekilde hazırlıklarımızı yapabilmemiz adına her türlü şartlar sağlanmış durumda. Bizlerden desteğini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Yakup B. Koçal’a ve Yalova Belediyespor’lu yöneticilere çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Bahane Restaurant’ta yapılan yemeğe; Bayan Güreş Milli Takımı Antrenörü İsmail Kosukoğlu, yardımcıları Yılmaz Arslan, Dilek Erdoğan ve sporcuların yanı sıra Yalova Belediye Gençlikspor Kulübü Başkanı Cengiz Karoğlu, Güreş Şube Sorumlusu Ali Kayalı ve eski güreşçilerden Balkan Ajansı Sorumlusu Lütfi Özgür katıldı.

Editör: TE Bilişim