Genç Kadın Güreş Milli Takımının Yalova kampı start aldı. 03 -04 Ağustos 2017 tarihleri arasında Filandiya’da  yapılacak olan Gençler Dünya  Şampiyonası için Genç Kadınlar Milli Takımımız Yalova’da kampa girdi.
Yalova kampında sporculara başarılar dileyen Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, “ Sporcularımız ülkemizi en iyi şekilde temsil edecekler. Genç Milli takımı Yalova'da ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Disiplinli çalışma ve kazanmaya olan inancın başarıdaki önemine büyük. Sporcularımıza morallerini yüksek tutmalarını ve başarıya odaklanmalarını arzu ediyorum” dedi.
22 Temmuza kadar 90. Yıl Spor Salonunda çalışmalarını sürdürecek Genç Kadın Güreş Milli Takımında 44 kiloda Esra Koç ve Zeliha Kara, 48 kiloda Zeynep Yetgit ve Rahime Arı, 51 kiloda Sinem Çişem Doğdu ve Aynur Erge, 55 kiloda Elif Yanık ve Esra Pul, 59 kiloda Ayşe Vatansever ve Mehlika Öztürk, 63 kiloda Gamzenur Adakan ve Cansu Aksoy, 67 kiloda Kadriye Aksoy ve Merve Pul, 72 kiloda da Tuğba Kılıç ve Kezban Akçın bulunuyor.
“Kaplan antrenörleri ağırladı”
Genç Kadınlar Dünya  Şampiyonası’na Yalova’da hazırlanan minderin sultanlarının antrenörlerini Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan ağırladı.
Ziyarette Bayan Milli Teknik Direktörü Yılmaz Arslan , antrenörler Murat Gençtürk, Engin Bakay, Abdülmüttalip Melek, Metin Kılıç yer aldı.
Genç Bayan Milli Teknik Direktörü: Yılmaz Arslan ,” 16  milli sporcunun yer aldığı kamp süresini verimli şekilde değerlendirerek katılacağımız  Finlandiya da  yapılacak. Genç Bayanlar Dünya  Şampiyonasında inşallah muvaffak oluruz” dedi.
Teknik heyet ve sporculara başarılar dileyen Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Genç Bayan Güreş Milli takımını ağırlamaktan ötürü mutluluk duyduklarını belirtti.

 

Editör: TE Bilişim