Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün Milli güreşçileri Derya Bayhan ve Aslı Tuğcu, Edirne’de bulunan TOHM Kamp Eğitim Merkezi’nde ki Gençler Kadınlar Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonası hazırlık kampına davet edildiler.
Buse Tosun’u Rio Olimpiyatlarına uğurlayan Altınova Tersaneler Spor Kulübü bir büyük gurur daha yaşıyor. Kulübün Milli sporcuları Derya Bayhan ve Aslı Tuğcu Gençler Kadınlar Güreş Milli Takımı Dünya Şampiyonası için hazırlanacaklar.
“Hedef madalya ve şampiyonluk”
Altınova Tersaneler Spor Kulübü ve Milli takım antrenörü Murat Gençtürk,” Sporcularımızla son hazırlıklarımızı tamamladık ve  Milli takım kampına uğurladık. Bayan Güreşçilerimiz iki haftalık kamp süresi boyunca  Fransa’nın 30 Ağustos 04 Eylül 2016  tarihlerinde Genç Kadınlar Dünya Şampiyonasına hazırlanacaklar, sporcularımıza güvenimiz tam hedef şampiyonluk” dedi.
“Sporcularımız ile gurur duyuyoruz”
Son dönemde elde ettikleri başarılarla gurur duyduklarını belirten Altınova Tersaneler Spor Kulübü Başkanı Aziz Bozok,” Kulübümüze maddi manevi destek olan başka Altınova Kaymakamı Nurullah Kaya’ya, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne ve sponsorlarımıza  teşekkür ederiz. Kulübümüze yapılan desteklerin  karşılığı olarak  Yalova’mıza Avrupa, Dünya ve Uluslararası bir çok turnuvada 15 ten fazla madalya kazandırdık , Allah’ın izniyle kazandırmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini noktaladı.

Editör: TE Bilişim