Türkiye Güreş Federasyonu’nun 2016 faaliyetleri arasında yer alan Uluslararası Gençler Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda Milli takımda yer alan Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nden Derya Bayhan ve Aslı Tuğcu katılacak.
18-29 Haziran 2016 tarihleri arasında Romanya’nın başkenti Bükreş’te yapılacak şampiyonada sporcularımızdan Derya 59 kiloda, Aslı ise 67 kiloda mindere çıkacak.
Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün iki sporcusu, Uluslararası Gençler Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na Edirne Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezleri’nde (TOHM) hazırlanırken hedeflerinin madalya olmak olduğunu söylediler. 
Müsabakaları izlemek üzere Romanya’ya giden Güreş İl Temsilcisi Selim Acar, “Ulusal ve uluslar arası bir çok şampiyonadan madalyalar kazanan başarılı güreşçilerimize güvenimiz tam inanıyoruz ki bu şampiyonadan da madalya ile döneceğiz” dedi.
Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan, Uluslararası Gençler Serbest Grekoromen ve Kadınlar Avrupa Şampiyonası’na katılacak olan Altınova Tersaneler Spor Kulübü sporcuları Derya Bayhan ve Aslı Tuğcu’ya başarılar diledi.
Editör: TE Bilişim