Bulgaristan’ın Rusçuk kentinde düzenlenen 23 yaş altı  Serbest Stil ve Greko-Romen Stil  Kadınlar Avrupa Güreş Şampiyonasında Buse Tosun’un Avrupa şampiyonluğunun ardından Derya Bayhan ve Aslı Tuğcu’da üçüncü oldu. Yalova Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün bayan milli güreşçiler, Bulgaristan’a damgalarını vurdu. 
U23 Avrapa Güreş Şampiyonasında Bayan Milli Takımı 2 Altın ve 3 Bronz madalya kazanırken, bunlardan 1’i altın ve 2 bronz madalyasını ise Yalova Altınova Tersaneler Spor Kulübü’nün sporcuları elde etti. 
U23 Avrupa Şampiyonasında 63 kg Aslı Tuğcu, Romen rakibi Alexandra Nicoleta Anghel’i 5-2 yenerek Avrupa üçüncüsü oldu. 58 kiloda mindere çıkan Derya Bayhan ise, Moldovalı 
58 Kg Derya Bayhan rakibi Ecateraina Rusu 12-2 yenerek bronz madalyayı boynuna taktı. 
A Milli Takım Antrenörü Murat Gençtürk, “ Bulgaristan’da 1 altın ve 2 bronz madalya kazandık. Sporcularımız Buse Tosun, Aslı Tuğcu ve Derya Bayhan’ı tebrik ediyorum. Başarılarımıza başarı katarak ilerlemenin gururu içindeyiz. Bizlere bu yolda destek olan herkese desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim