Yalova Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği yönetimi, Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Jülide Güner’i makamında ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bülent Söyler’in yanı sıra Kenan Bektaş, İşcan Avşar, Fırat Kızıl ve Ülker Aksoy’da yer aldı.
Yalova Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği Başkanı Bülent Söyler, Yalova’daki eğitim kurumları ve okullardaki sportif etkinlikler ve bu etkinlikleri gerçekleştirirken karşılaşılan sorunlar, bu sorunları asgariye indirmek için belediyemizin sağlayabileceği olanakları Güner’e aktardı.
Ayrıca Söyler, Derneğin gönüllülerden oluşan bir hizmet topluluğu olduğunu bu tür ziyaretlerinin devam edeceği, spor adına yapılacak her çalışmada kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde olunacağını ve destekleyeceklerini söyledi.
Görüşmenin sonunda Yalova Beden Eğitimi Öğretmenleri Derneği’nin Yalova Belediyesi’ne taleplerini karşılayabilecek konuların ortaya çıktığı, Yalova ve en çokta gençlerimizi ilgilendiren spor projelerinin gerçekleştirilip Yalova’mıza hizmet edilmesi konusunda karşılıklı sözler verildiği belirtildi.
       
Editör: TE Bilişim