Yalova İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi tarafından Kenan Bektaş’a teşekkür plaketi verildi. 2016-2017 sezonun bitmesine az bir süre kala Eskişehir, Kocaeli ve Balıkesir’de yapılan atletik testlerin ardından klasman hakemlerinin tamamı testleri başarıyla geçti.
Elde edilen başarıda büyük emeği olan Yalova’daki hakemlere antrenörlük yapan Kenan Bektaş’a Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark plaket, İl Hakem Kurulu Başkanı Erdal İla ve İl Eğitimcisi Müfit Silahtaroğlu ise hediyelerini takdim etti.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Yalova Şubesi Başkanı Süleyman Çark,” Yalova'da Sporcu denince akla gelen ilk isimlerden olan, yüzlerce sporcunun yetişmesinde büyük katkısı ve emeği bulunan İlk İl Hakem Kurulu üyelerimizden Yalova hakemliğine, hiçbir karşılık beklemeden uzun yıllardır antrenörlük yapan Kenan Bektaş hocamıza Hakem Camiasına yapmış olduğu katkılardan teşekkürü bir borç biliriz” dedi. 

Editör: TE Bilişim