Termal Belediyespor:2 Çınarcık Belediyespor:2
Tayfun Erbul Süper Amatör Kümenin 2. Haftası belediye derbisine sahne oldu. Sezona kötü başlayan Termal Belediyespor ile ilk haftayı galibiyetle noktalayan Çınarcık Belediyespor kozlarını paylaştı. Termal sahasındaki maç karşılıklı atılan gollerle 2-2’lik eşitlikle sona erdi.
Ev sahibi ekibin goller Alkın ve Erkan Sönmez’den gelirken, konuk ekibin golleri ise Fatih Günoğlu ve Oğuzhan Yılmaz’dan geldi. Çınarcık’ta ayrıca Fatih Altunkanat  gördüğü kırmızı kartla cezalı duruma düştü. 
Termal sahasında ki maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. İkinci yarıya etkili giren Çınarcık Belediyespor, 67’de Fatih Günoğlu ile 1-0 öne geçmeyi başardı. Bu golden 2 dakika sonra Sarı Siyahlılarda bek oyuncusu Fatih Altunkanat   kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Rakibinin eksilmesini fırsat bilen Termal Belediyespor 70’de Alkın Mercimek’le eşitliği yakaladı. Bu golle adeta şahlanan Teoman Parıltan’ın öğrencileri 5 dakika sonra Erkan Sönmez’in golüyle geriye düştüğü maçta 2-1 üstünlüğü yakaladı. Son bölümde toparlanan Çınarcık Belediyespor ise 80’de Oğuzhan Yılmaz’la bulduğu golle maçı 2-2’lik eşitlikle bitirip evine 1 puanla döndü.

 

Editör: TE Bilişim