Türkiye Basketbol Ligindeki temsilcimiz Yalova Group Belediyespor, 2017-2018 sezonu hazırlıklarına bugün başlıyor. 90. Yıl Spor Salonunda bir araya gelecek teknik ekip ve oyuncular ilk antrenmanını 18:00’da yapacak.
Kabuk değiştirerek bu sezon 12 yeni oyuncu ile mücadele edecek Yalova Group Belediyespor ligi play-off potasında bitirmek için mücadele edecek. Ağustos ayı sonuna kadar Yalova’da çalışacak olan TBL’deki temsilcimiz ardından Afyon’da ve Manisa’da iki özel turnuvada mücadele ettikten sonra Federasyonu Kupası maçlarını oynayacak.
Geçen sene kadrosunda yer alan oyuncularla yollarını ayıran Yalova Group Belediyespor transfer dönemi içerisinde ise Türk Telekom'dan Recep Solak, Çankırı Belediye'den Oğuzhan Tosun, Samsun BŞB Anakent'ten Doğan Deniz Yiğit, Trabzonspor'dan Mustafa Baştürk, Pertevniyal'den Burak Nurkan, Colaroda Mines'den Kaan Korkmaz, Ankara DSİ'den Yalçın Azizmahmutoğulları, Akhisar Belediye'den Murat Can Esen, Koroivos'tan Markel Starks, Bursaspor'dan Melih Kapucu ve Nilüfer Belediyespor'dan Canberk Uzunkaya ve Samsun BŞB Anakent’ten Mikael Hopkins’i kadrosuna kattı.

 

Editör: TE Bilişim