Ligde kalma savaşı veren Cengiz Karadağ’ın ekibi 21 Nisan Cumartesi günü saatler 16:00’ı gösterdiğinde Sigortam.net Bakırköy Basket’i ağırlayacak. 90. Yıl Spor Salonunda oynanacak maçta İbrahim Altıntaş, Egemen Ercan, Y.Emere Şimşek hakem üçlüsü düdük çalacak.  Ligin ilk yarısında oynanan mücadeleyi İstanbul ekibi 10 sayı farkla 89-79 kazanmayı başarmıştı.

Geçen hafta Afyon Belediyesi’ne 105-78 yenilen Yalova Group Belediyespor hem ligde kalmak için önemli bir adım atmak hem de taraftarına galibiyetle veda etmek istiyor. Kritik mücadelede Yalova ekibi yabancı oyuncuları Markel Starks ve Jeleel Akındele’ye güveniyor.

“Tüm Yalovalıları maça davet ediyorum”

Yalova Group Belediyespor başantrenörü Cengiz Karadağ,” Evimizdeki son maçımızı oynayacağız. Kazanmaktan başka bir şey düşünmüyoruz. Bu sezon bizler için patlama güç olan seyircimize güveniyoruz. Son iç saha maçımızda bizi yalnız bırakmayarak verecekleri destekle galip geleceğiz. Bakırköy maçından alacağımız galibiyetle son hafta için önümüzde daha rahat bakacağız. Tüm Yalovalıları bu maça davet ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim