Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Yalova Group Belediyespor, üst üste 5. Yenilgisini alırken, düşme potasına bir adım daha yaklaştı. Sakarya BŞB Basketbol’un liderlik koltuğunda oturduğu TBL’de son 2 sırada Muğla Orman ve Final Gençlik takımları yer alıyor. Geride kalan 12. Hafta maçları kapsamında temsilcimiz Yalova Group Belediyespor evinde güçlü kadroya sahip olan Acıbadem Üniversitesi’ne 75-72 mağlup oldu.
Zirveyi yakından ilgilendiren maçta lider Sakarya BŞB Basketbol sahasında takipçisi İstanbulspor Beylikdüzü’nü 80-71 alt etmeyi başardı. Nesine.com Eskişehir Basket ise ağırladığı Muğla Orman’ı evine 72-61 mağlubiyetle uğurladı.  Final Gençlik 4 maçlık mağlubiyet serisine evinde 91-80 mağlup ettiği Türk Telekom maçıyla son verdi.
Yalova Group Belediyespor galibiyeti ile moral bulan Pertevniyal ise evinde Bursaspor Durmazlar takımına 77-63 boyun eğdi. Düzce Belediye ise sahasında Gelişim Koleji’ni 1 sayı farkla 68-67 devirerek rahat nefes aldı.  Mamak Belediyesi Ankara DSİ evinde Bandırma Kırmızı’ya 87-75 yenilerek ummadığı bir yenilgi alırken, Akhisar Belediye ise sahasında Afyon Belediye’yi 88-85 yendi ve play-off iddiasını sürdürdü.
Petkimspor ise sahasında Samsun BŞB Anakent’i 75-68’le geçerken rakibine zirve yolunda darbe vurdu.

Editör: TE Bilişim