Bu sezon Türkiye Basketbol Liginde mücadele edecek olan Yalova Group Belediyespor, Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Metin Kaplan’ı ziyaret etti. Ziyarette kulüp başkanı Resul Kocaağa, basketbol şube sorumlusu Murat Dönmez, antrenör Dağhan Oğuz ve Yalova Group sahibi Orbay Tuna yer aldı.
“Tuna’dan iş adamlarına çağrı”
İş adamlarına spora destek vermeleri konusunda çağrıda bulunan iş adamı Orbay Tuna, “Erkek Basketbol takımımız 1. Lige yükselerek büyük bir başarı göstermiştir. İlimizde basketbol branşının yanı sıra,  3 yıldır tarihi Fevziye yağlı güreşlerine ve sporun birçok dalına maddi ve manevi destek oluyor ve  bundan mutluluk duyuyoruz. Yalova’da spor kültürü çok yüksek, Türk sporuna başarılı sporcular yetiştirmek için eğitimcilerin ve yöneticilerin gençliğe sahip çıkarak Türk sporuna kazandırılması gerekmektedir ve bu yolda bizler elimizden geleni her daim yapmaya devam edeceğiz ve bundan mutluluk duyacağız. Ayrıca bu noktada kurum, kuruluşlar ve iş adamlarımıza spor kulüplerimize sponsor olarak  destek olmalarını söylüyor ve çağrısı yapıyorum” dedi.  
“TBL’de başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz”
Yalova Belediye Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, “Hedefimiz 1. Ligde başarılı bir sezon geçirmek istiyoruz. Bu anlamda çalışmalarımız devam ediyor. Birçok kaliteli transferimizin yanı sıra 2 Amerikalı oyuncuyu kadromuza kattık. Ayrıca bizlere bütün branşlarda destek ve yardımlarından dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
“Yalova Group Belediyespor’a TBL’de başarılar diliyorum”
Spor İl Müdürü Metin Kaplan,”  Türkiye Basketbol Ligine yükselen Yalova Group Belediyespor Kulübünü tebrik ediyor ve başarılar diliyorum. Ayrıca ilimizdeki birçok spor kulübüne maddi manevi destek olan Orbay Tuna’ya teşekkür ediyorum. Yalova’nın basketbol branşının  başarısı bizleri gururlandırıyor” diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

 

Editör: TE Bilişim