Türkiye Basketbol Liginde yer alan Yalova Group Belediyespor basketbol takımının başantrenörü İlker Salman ile nikah tazeledi.  Geçen sezon Orhan Güler’in istifası sonrasında 3. Haftadan itibaren Yalova ekibini çalıştıran deneyimli koç, sezonu 11 galibiyet ve 21 yenilgi ile almıştı. Yalova Group Belediyespor ligi 12. Sırada bitirirken gelecek sezonda TBL’de mücadele etme hakkı kazandı.
Sezonun bitmesinin ardından Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa ve Basketbol Şube Sorumlusu Murat Dönmez ile kulüp tesislerinde toplantı yapan Salman, her konuda anlaşma sağlayarak sözleşme yeniledi.
Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa,” Hocamız İlker Salman ile başarılı bir sezonu geride bıraktık. İlk yılımızda bizden daha tecrübeli takımları geride bırakarak 12. Sırayı elde ettik. Yeni sezon ile ilgili olarak başantrenörümüz İlker Salman’la masaya oturup anlaşma sağladık. Gelecek sezonda takımın başında olacak. Sonraki süreçte ise iç transferde görüşmeler yaptıktan sonra dış transfere yöneleceğiz” dedi.
İmza sonrasında ise başantrenör İlker Salman, “Gelecek sezonda Yalova Group Belediyespor’u çalıştıracağım için mutluyum” dedi.

 

Editör: TE Bilişim