Türkiye Basketbol Liginde 14. Hafta geride kalırken, Yalova Group Belediyespor son sıradan kurtuldu. Ankara’dan galibiyetle dönen temsilcimiz adeta yeniden hayat buldu. Bu haftada ise Türk Telekom ise ilk yenilgisini Bursaspor Durmazlar’dan almasına karşın liderliğini sürdürdü.
Bu haftada Ankara DSİ’ye konuk olan Yalova Group Belediyespor rakibini 1 sayı farkla 58-57 yenmeyi başardı. Sigortam.Net Bakırköy Basket ise galibiyetlerine bir yenisini ise evinde Samsun BŞB Anakent’i 69-65 yenerek ekledi.
Antalyaspor ise deplasmanda OGM Ormanspor’u 69-65’le geçerken, İstanbul derbisinde ise Bahçeşehir Koleji ise evinde İstanbulspor Beylikdüzü’nü 82-72 yendi. Balıkesir ekibi Karesi Spor sahasında kötü gidişe dur diyemeyen Petkimspor’u 85-65 mağlup etti. Haftanın en önemli maçında ise Bursaspor Durmazlar sahasında Türk Telekom’u Karlo Vragovic’in harika oyunuyla 90-79 yenerek rakibine ilk yenilgisini tattırdı. Akhisar Belediyesi ise ligin en genç ekibi Bandırma Kırmızı’nın kurbanı olurken evindeki maçı 85-82 kaybetti. Afyon Belediyesi ise sahasında Düzce Belediyesi engelini 97-88’le geçti. Selçuklu Belediyesi ise evinde büyük düşüş yaşayan Halk Enerji TED Ankara Kolejlileri 80-67 yenmeyi başardı. TBL’de 15. Hafta maçları 22 ve 23 Aralık tarihleri arasında oynanacak. 

Editör: TE Bilişim