Türkiye Basketbol Liginde 19. Hafta geride kalırken Yalova Group Belediyespor yenilmesine rağmen yerini korudu. Türk Telekom ise haftayı kayıpsız geçerek liderliğini sürdürdü. Son sırada ise Petkimspor yer aldı.
İstanbul’da Bahçeşehir Koleji’nin konuğu olan temsilcimiz rakibine kök söktürmesine karşın maçtan 85-72’lik skorla yenik ayrıldı. Lider Türk Telekom ise son sıradaki Petkimspor’u 80-64 yendi. Sigortam.Net Bakırköy Basket ise son haftaların en formda ekibi Afyon Belediyesi’ni evinde 68-66 mağlup etti.
Kıran kırana geçen maçta son 6 dakikada ki muhteşem dönüşü ile Karesi Spor evinde Ankara DSİ’yi 84-80 devirerek rahat nefes alırken rakibini ateşe attı. Antalyaspor ise evinde İstanbulspor Beylikdüzü’nü 81-80’le geçti. Halk Enerji TED Ankara Kolejliler ise sahasında Bandırma Kırmızı’ya 83-81’lik skorla boyun eğdi.
Bursaspor Durmazlar ise sahasında rahat bir oyunla son haftaların en formsuz ekibi Samsun BŞB Anakent engelini 76-63’le Selçuklu Belediyesi ise rakibi Düzce Belediyesi’ni 81-70 yendi. OGM Ormanspor ise deplasmanda Akhisar Belediyesi’ni 83-78 yenmeyi başardı.

Editör: TE Bilişim