Masa Tenisi Liginin başlamasına kısa bir süre kala Rize’de yapılan Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda madalya kazanan Yalova Belediyesporlu raketler kulüpte büyük sevinç yaşattı. Temsilcimizin alt yapısından yetişen Yücel Ocak-Ekin Bahtiyar Toprak ikilisi çift erkeklerde şampiyon olurken, tek erkeklerde Yücel Ocak Türkiye ikinci, Emir Baha Sönmez Türkiye üçüncü olarak büyük bir başarıya imza attılar.
“Emeklerimizin karşılığını alıyoruz”
Yalova Belediyespor ve Milli Takım antrenörleri Bayramali Yıldız ve Kadri Kocacenk,” Yıldızlar
Türkiye Şampiyonasından madalyalar kazanan sporcularımızı ve kulüp yönetimimizi tebrik ediyoruz. Büyük emekler vererek, yoğun antrenmanlar ile hazırlanıyoruz. Her şampiyonaya, inşallah bundan sonra katılacağımız tüm şampiyonlarda başarı bizlerle olacaktır. Ayrıca  bizlere destek olan Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı  Resul Kocaağa  ve Yalova Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğüne teşekkür ederiz. Ayrıca şampiyonada bulunan Spor Bakanımızın Dr. Osman Aşkın Bak’ın yer alması ve ilimiz sporcularını tebrik etmesi bizleri ayrıca gururlandırdı” şeklinde konuştular.
“Kulübümüzü, antrenör ve sporcularımızı tebrik ediyorum”
Spor İl Müdürü Metin Kaplan,” Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında madalyalar kazanan sporcularımızı Yalova Belediye Gençlik Spor Kulübü ve Yalova Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü yönetimini tebrik eder başarılarının devamını dileriz. Ayrıca Yalova masa tenisi branşında gerek okul sporları gerek kulüpler ve gerekse ferdi dallarda minikler, yıldızlar ve gençler kategorilerinde en başarılı ildir. Uluslararası bir çok şampiyona ve turnuvadan madalyalar kazanan sporcuları barındıran Masa Tenisi Yalova'nın lokomotifi sayılmaktadır” dedi.

Editör: TE Bilişim