Süper Lig ve 3.Lig 3.etap karşılaşmaları İzmir Halkapınar Spor Salonunda oynandı. Hem erkek hem bayan takımıyla Süper Ligde mücadele edecek olan Yalova Belediyespor, iki takımıyla Play-off grubunu kalma mücadelesi veriyor.
Süper Lig Erkeklerde iki yenilgisiz ekibin mücadelesinde Beşiktaş, ezeli rakibi Fenerbahçe´yi 4-3 yenerek 3.etabı lider tamamladı. Siyah-beyazlılar bu sezon oynadıkları 12 maçı da kazanmış oldu. İlk yenilgisini alan Fenerbahçe ikinci, 2 mağlubiyeti bulunan Koza Wos üçüncü sırada yer alıyor. Yalova Belediyespor ise 16 puanla 11. Sırada bulunuyor.
Süper Lig Bayanlarda Bursa Büyükşehir ve Fenerbahçe 12´de 12 yaparak ilk sıradaki yerlerini korudular. Birer yenilgisi bulunan TİGEM ve Kocasinan Belediye üçüncü sırayı paylaşıyor. Belediyespor’un bayan takımı ise topladığı 18 puanla Bu Piliçspor ile yedinciliği paylaşıyor.
Ligi ilk sekiz içinde bitiren takımlar Play-off grubunu, ilk sekize giremeyenler ise Klasman Grubunda tek devre karşılaşacaklar. Takımlar İkinci devre oynayacakları maçlara rakipleriyle ilk devrede yaptıkları maçları taşıyabilecekler. 4.etabın nerede ve hangi tarihte yapılacağı faaliyet takviminin güncellenmesinden sonra açıklanacak.
Yalova Belediyespor erkek takımı İzmir’de oynadığı 4 karşılaşmada 1 galibiyet alırken, 3 maçından da mağlubiyetle ayrıldı. Bayan takımı ise 2 galibiyet ve 2 yenilgi alarak formda olduğunu göstermiş oldu. 

Editör: TE Bilişim