Türkiye Basketbol Liginde yer alan ve Federasyon Kupası’nda da son sekiz takım arasına kalan Yalova Group Belediyespor transfer arayışlarını sürdürüyor. Yalçın Azizmahmutoğulları’nın sezonu kapatması ve Kaan Korkmaz’ında 1 ayı bulacak sakatlığı yüzünden temsilcimiz kadrosu için bir uzun ve bir kısa oyuncu arayışı içerisine girdi.
Eksik kadrosuna rağmen Antalya’da 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet alan Bursaspor Durmazlar ve Afyon Belediye gibi büyük bütçeli takımları yenme başarısı gösteren Belediyespor’da Şube Sorumlusu Murat Dönmez, 2 transfer yapacaklarının altını çizdi.
Yalova Group Belediyespor Şube Sorumlusu Murat Dönmez,” Federasyon Kupası öncesinde kaptanımız Yalçın Azizmahmutoğulları’nın yaşadığı şanssız sakatlık sonrasında sezonu kapattı. Bir diğer oyuncumuz Kaan Korkmaz’ın da sakatlığı sürüyor ve aramıza bir süre daha katılamayacak. Bu durumdan dolayı 2 transfer yapacağız. Antalya’da eksik kadroyla iyi işler çıkardık. Ancak lig uzun bir maraton. Bu yüzden geçen sezon Astra Group Sakarya Büyükşehir Belediyesi Basketbol takımında oynayan Kris Yakun ile kesin olarak anlaştık. Uzun rotasyonu için ise geçen sezon kadromuzda bulunan Orçun Okkalı ile görüşüyoruz. Alternatif isimlerle de görüşmelerimiz sürüyor. Tamamladığımız transferlerimizi yakında açıklayacağız” dedi.

 

 

 

Editör: TE Bilişim