Taekwondoda adından sıkça söz ettiren Yalova Belediyespor’un genç sporcuları, 2018’in ilk turnuvasına sıkı hazırlanıyor. 10-14 Ocak 2018 tarihleri arasında Antalya’da gerçekleştirilecek Gençler Türkiye Şampiyonasında belediyesporlu sporcular da tatamiye çıkacaklar. Hem ulusal hem de ulusal alanda başarılar kazandıran Yalova Belediyespor taekwondo takımı çalışmalarını 90. Yıl Spor Salonunda antrenör Emrah Özçelik nezaretinde sürdürüyor.
Yalova’yı en iyi şekilde temsil edeceklerinin altını çizen Özçelik, Antalya’da yapılacak şampiyonanın Gençler Milli Takımının belirlenmesinde çok önemli bir yere sahip olduğunu, Türkiye Şampiyonası ve Şubat ayında İstanbul’da yapılacak olan Uluslararası Turkish Open Turnuvasında elde edilen derecelerle Gençler Milli takımının şekilleneceğini belirtti.
“Hedef her zaman madalya”
Taekwondo antrenörü Emrah Özçelik,” Antalya’da yapılacak Gençler Türkiye Şampiyonasına 5’i Yalova Belediyespor, 1’i Gençlik Spor, 1’i de Yalova Taekwondo Spor Kulübü olmak üzere 7 sporcuyla katılacağız. Kafile içerisinde 2016 ve 2017 yıllarında ulusal ve uluslararası turnuvalarda dereceleri bulunan Milli Sporcularımız var. Hedefimiz Türkiye Şampiyonası ve Turkish Open’da güzel sonuçlar elde ederek Milli Takıma sporcu vermek. Çalışmalar ve müsabakalara katılım konusunda desteklerini esirgemeyen Yalova Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’a teşekkür ederim” dedi.
Antalya’da mücadele edecek Yalova kafilesinde şu isimler bulunuyor;

48 Kg.    Fatih Öztürk                                     Yalova Belediyespor

48 Kg.    Ahmed Envar Doğru                       Yalova Belediyespor

51 Kg.    Fethi Saruhan Tuncer                     Yalova Belediyespor

55 Kg.    Muammer Eray Genç                     Yalova Belediyespor

44 Kg.    Zeynep Sude Baygün                      Yalova Belediyespor

49 Kg.    Dilara Günduğ                                 Yalova Taekwondo Spor Kulübü

52 Kg.    Sıla Palit                                            Yalova Gençlik Spor Kulübü

 

              

 

               

Editör: TE Bilişim