Yalova Belediyespor’un gelecek vaat eden boksörü Yunus Emre Yılmaz yıldızlar kategorisinde Erzurum’da düzenlenecek Milli takım kampına davet edildi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, kamp öncesi kendisini ziyarete gelen Yunus Emre Yılmaz’a kamp dönemi için başarılar diledi.
Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Resul Kocaağa, boks antrenörü Fahrettin Aydın ve boks takımı yıldızlar kategorisi sporcusu Yunus Emre Yılmaz Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman’ı ziyaret etti. 1-15 Ağustos tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenecek olan Yıldızlar Dünya Şampiyonası 1. etap kampına davet edilen Yunus Emre Yılmaz’ın çalışmaları hakkında Başkan Salman’a bilgi veren Kocaağa ve Aydın boks şubesinin yıldızlar, gençler ve büyükler kategorilerinde söz sahibi olduğunu dile getirdiler.
 Başkan Salman’a Teşekkür
Yalova Belediye Gençlik ve Spor Kulübü sporcularının milli takıma seçilmesinde Belediye Başkanı Vefa Salman’ın maddi ve manevi emeği olduğunu belirten Kulüp Başkanı Resul Kocaağa ve antrenör Fahrettin Aydın, Başkan Salman’a teşekkür etti.  Yunus Emre Yılmaz’ın Milli takıma seçilmesinden dolayı gurur duyduğunu söyleyen Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, genç sporcuya başarılar dileyerek, başarılı sonuçların devam edeceğine inandığını vurguladı.




Editör: TE Bilişim