Masa Tenisi Süper Ligini 2.sırada tamamlayan Yalova Belediyespor’un Milli raketleri İbrahim ve Ziver Gündüz kardeşler, Beşiktaş’a transfer oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Sabahattin Sabrioğlu, Yalova’ya gelerek ikiz kardeşlere Yalova ekibinin tesislerinde imza attırdı. 
Süper Lig 2015-2016 sezonunun son etabında Türkiye’yi 2016 Rio Olimpiyatlarında temsil edecek olan Ahmet Li'i transfer ederek ligi 3.tamamlayan ardından da Türkiye Kupası'nı müzesine götüren Beşiktaş, sezon kapanmadan transfer bombasını patlattı ve Yalova'nın iki başarılı sporcusunu renklerine bağladı. İbrahim Gündüz ve Ziver Gündüz, Beşiktaş'a 2 yıllığına imza attı. 
“Yalova Masa Tenisinin Lokomotifidir”
Yalova Belediyespor Başkanı Resul Kocaağa,'' İbrahim Gündüz ve Ziver Gündüz’ü Beşiktaş’a vermenin mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce de altyapımızdan yetiştirdiğimiz oyuncuları Girne Amerikan Üniversitesi, Bursaspor, Antalyaspor göndermiştik. Yalova, bir kez daha Türk masa tenisinin lokomotifi olduğunu göstermiş oldu. Sistemli ve planlı çalışmamızın meyvelerini topluyoruz. Deneyimli antrenörlerimizle fabrika gibi işleyen bir altyapımız var. Beşiktaş’a transfer olan İbrahim Gündüz ve Ziver Gündüz’e başarılar diliyorum” dedi. 
“Türk sporculara yatırım yapmak lazım”
Beşiktaş Masa Tenisi Teknik Direktörü Sabahattin Sabrioğlu,” Beşiktaş olarak bu sene iyi işler yaptık. Sezon sona erdi. Bizde transfer çalışmalarına başladık. Yalova Belediyespor’un oyuncuları İbrahim Gündüz ve Ziver Gündüz, Türk masa tenisinin gelecek vaat eden iki sporcusu. Beşiktaş'ın imkanlarıyla çok daha iyi yerlere geleceklerine inanıyorum” diyerek sözlerini noktaladı. 
Editör: TE Bilişim