Nevzat Demir Tesisleri ve Vodafone Arena Mühendisi BJK Beşiktaş İnşaat ve Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Metin Demir, Yalova’nın Safran köyünde incelemelerde bulundu. Demir’e ziyaretinde Safranspor Kulübü Başkanı Gökhan Küçüker eşlik ederken, arazinin tesis yapma açısından oldukça elverişli olduğunu belirtti. 
Geçtiğimiz günlerde Siyah Beyazlı ekibin Başkanı Fikret Orman, Yalova’nın Safran köyüne gelerek yapılması planlanan tesis arazisini gezmiş ve oldukça beğenmişti.  Safran Köyü Tüzel Kişiliğine ait olan 114 dönümlük alanın kullanım hakkı ise Safranspor’da bulunuyor.  Projenin hayata geçmesi halinde Siyah Beyazlı ekip, Yalova’nın Safran köyüne futbol sahası, spor salonu, yüzme havuzu ve otel yapmayı planlıyor.
“Beşiktaş’ın İlgisinden Memnunuz”
Safranspor Kulübü Başkanı Gökhan Küçüker,” Beşiktaş kulübümüze ait olan arazi üzerinde son derece modern tesis yapmak istiyor. Bu hem Safranspor’umuz hem de Yalova sporu için çok önemli bi olay. Başta  Yalova 77 Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Serkan Deringöl’e ve Mustafa Karbuz’a teşekkür ediyorum. Projenin hayata geçmesiyle birlikte Yalova’da futbol olmak üzere ciddi ivme kazanacak” dedi.
Editör: TE Bilişim